İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ BAŞKANLARI VE ENTEGRE İLÇE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLERİ OCAK AYI TOPLANTISI
28 Temmuz 2020

İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri Ocak Ayı Toplantısı; İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat Başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları, Birim Sorumluları, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri katılımıyla 29.01.2018 tarihinde saat 14:00’da İl Sağlık Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda yapıldı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığımız tarafından Toplum Sağlığı Merkezlerine bilgilendirmeler yapılarak, Toplum Sağlığı Merkezlerinin sorunları hakkında görüşüldü.