Özgül ERTAN(Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı)

Güncelleme Tarihi: 23/06/2020

ÖZGÜL-HANIM.jpg
Özgül ERTAN
Başkan Yardımcısı

1977 yılında Isparta’da doğdu. İlköğretim ve Sağlık Meslek Lisesi öğrenimini Isparta’da tamamladı.1997 yılında Afyon Kocatepe Cumhuriyet Üniversitesi Ebelik, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Memuriyete 1996 yılında Afyon Devlet Hastanesinde başladı. 2006 yılında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şubede görevine devam ederken, 2010 yılında Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı ile Şef kadrosuna atanarak görevine devam etti. 2013-2016 yılları Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığında Uzman olarak görev yaptı. 2015 yılı Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı ile Şube Müdürü kadrosuna atandı. Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü yaptı. 2017 yılında Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı, 2019 Kasım ayından itibaren Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak halen görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.