ÇOCUK İZLEM MERKEZİ (ÇİM) İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürlüğümüz ev sahipliğinde ‘Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) İl Koordinasyon Kurulu 2018 Yılı 1. Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Müdürlüğümüz Toplantı salonunda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Pamukkale ve Merkezefendi Sosyal Hizmet Merkezleri ile Denizli Devlet Hastanesi’nden konu ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda; ilimizde Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM)’ne dahil kurumların çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunularak kurumlar arası işbirliğini artırmak ve aktif çalışmaları daha etkin bir şekilde sürdürmek yönünde kararlar alındı.