İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DENİZLİ DH SARAYKÖY EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
31 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Sarayköy Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Denizli Devlet Hastanesi Yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette hekimler ve çalışanlar ile görüşen Öztürk, hizmet sunumu ile ilgili görüş ve taleplerini dinledi.

Ziyareti sırasında Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı da Hizmet Binasında ağırlayan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ve Hastane Yönetimi İlçe’nin sağlık ihtiyaç ve talepleri konusunda istişarede bulundular. Öztürk, vatandaşa sağlık hizmeti sunumunda Belediye ile işbirliği içerisinde olduklarını birlikte tarama programları başta olmak üzere birçok alanda sağlık hizmeti yürüttüklerini dile getirerek sağlığa verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’da İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e İlçeye kazandırdıkları sağlık hizmetleri ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.

• SARAYKÖY 2.jpg
  • SARAYKÖY 2A.jpg