SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ BULDAN'DAKİ SAĞLIK TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.
31 Mayıs 2019

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy'un eşlik ettiği ziyarette Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hamdi Topçu tarafından 2017-2018 yılları karşılaştırmalı sağlık hizmetleri değerlendirmesine yönelik sunum yapıldı. Sunumda 2018 yılında hastanede hizmete açılan Palyatif Bakım Merkezi yine hastaneye kazandırılan Bilgisayarlı Tomografi, kan gazı cihazı ve uyku laboratuarındaki cihazın yenilenmesi ile tetkik ve tedavi hizmetlerindeki olumlu yansımalar değerlendirilirken, 2019 yılı için yapılması öngörülen hizmetler hakkında bilgi verildi. Sunumdan sonra Palyatif Bakım Merkezi’ni dolaşan Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Buldan’da önümüzdeki yıl yapılması planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu arsasında incelemelerde bulundu. Daha sonra Mehmet Terzioğlu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek merkezde yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Öztürk, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.