İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ BAŞKANLARI VE ENTEGRE İLÇE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLERİ TOPLANTISI

• A İSM TOPLANTI 2019 1.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 1A.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 2.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 8.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 5.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 3.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 6.jpg
  • A İSM TOPLANTI 2019 10.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Başkanlığında; İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri Toplantısı yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları, Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri ve Birim Sorumluları katıldı.

2019 yılının ilk toplantısında Halk Sağlığı Laboratuvarı çalışmaları ile ilçelerin sundukları sağlık hizmetlerinin 2017-2018 yılları karşılaştırmalı analizlerini içeren sunumlar gerçekleştirildi. İlçe ve köylerde sunulan sağlık hizmetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. 2019 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk; ekip olarak 2018 yılını yoğun ama verimli geçirdiklerini belirterek öncelikle özverili çalışmalarından dolayı tüm İlçe Sağlık Müdürleri ile Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlarına teşekkür etti ve onların nezdinde birlikte çalıştıkları tüm sağlık ekibine, Aile Hekimleri ve ekiplerine teşekkürlerini iletti. Öztürk; “Birinci basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında aşılamalar, kanser taramaları, ağız ve diş taramaları, anne, bebek, çocuk, ergen üreme sağlığına yönelik çalışmalar, ruh sağlığı, sağlıklı beslenme, kronik hastalıkların önlenmesi, çevre sağlığı, bağımlıkla mücadele gibi birçok konuda toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesine yönelik birçok faaliyet yürütmekteyiz. Özellikle geçtiğimiz yıl kanser taramaları konusunda hep birlikte ilimizde büyük çalışmalar yaptık, daha çok vatandaşımıza bu konuda ulaştık. Bu yıl yine kendimize hedef koyduğumuz diğer projelerimizle halkımızın sağlığı için çalışacağız. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.