ÇAMELİ'DE SAĞLIK HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çameli’de sağlık tesislerinin yöneticileriyle toplantıda bir araya geldi.  Devlet Hastanesi Yönetimi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu Sorumlularıyla ilçede yürütülen sağlık hizmetlerini 2017-2018 karşılaştırmalı olarak değerlendirildiği toplantıda 2019 yılında yapılması planlanan sağlık yatırımlarını istişare etti.

Çameli ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan da hazır bulundu. Ziyarette sırasıyla Toplum Sağlığı Merkezi, Hastane Yönetimi ve Acil Sağlık İstasyonu sorumlularının sunumlarıyla ilçede yürütülen sağlık hizmetleri 2017-2018 yılları baz alınarak karşılaştırıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çameli Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Uz. Dr. İlyas Pırtı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çameli Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları ile görüştü, poliklinik ve serviste yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çameli Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk sağlık çalışanlarıyla görüşerek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çameli Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk merkezde yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

• SUNUM-1.jpg
  • SUNUM-2.jpg