HİZMET SUNUMU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ÇİVRİL'DE YAPILDI...

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Yöneticilerinin katılımı ile düzenli aralıklarla yapılan Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Kamu Hastaneleri faaliyetlerinin gerçekleştirilen ve hedeflenen çalışmaların değerlendirildiği Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı’na; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Yavuz Tosun, Başkan Yardımcıları, Başkanlıklarda görev yapan Uzmanlar, Hastane Başhekimleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ve Yardımcıları katıldı.

Toplantı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ebru Aydınlık’ın açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Sırasıyla Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’ndan Uzman Burcu Sarıkaya ve Mühendis İlyas Şanlıalp tarafından ‘2018-2019 yılları ilk 3 aylık Kamu Hastaneleri Tıbbi ve Mali İstatistiklerin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi’ yapıldı.

Verimlilik ve Kalite Koordinatörü Dt. Okan İlhan ve Verimlik ve Kalite Biriminden Uzman Hatice Dönmez Arman tarafından ‘Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Yönergesi 2019 Hazırlıkları’ ve ‘Sağlıkta Fikir Şenliği’nden bahsetti.

Sunumdan sonra Müdürlüğümüz tarafından sağlık hizmetinin geliştirilmesi, sağlık okuryazarlığının artırılması ve toplumsal sağlık sorunlarının iyileştirilmesi için yenilikçi fikirleri ve iyi uygulamaları desteklemek amacıyla düzenlenen “Sağlıkta Fikir Şenliği”ne katkıları olan hastane çalışanlarına teşekkür belgesi verildi.

Son olarak da Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Özgül Ertan tarafından ‘Kamu Hastaneleri 2019 Yılı 4 Aylık Bilgi Edinme Başvurularının Değerlendirilmesi anlatıldı.

Sunumlardan sonra Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne yapmış olduğu ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek: “ Kamu Hastanelerindeki yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısını Çivrilin ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Her zaman söylediğimiz gibi bu toplantılarda birlik ve beraberliği sağlayarak Denizlide en iyi sağlık hizmetini verebilmek için çalışıyoruz. Toplantıları farklı hastanelerde yaparak da hastanelerdeki işleyişi yerinde görebiliyoruz. Tüm yöneticilerimize ve sağlık çalışanlarımıza sağlık hizmetinin sunumunda gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.