DENİZLİ DEVLET HASTANESİ KREŞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLANDI

Denizli Devlet Hastanesi kreşi tarafından düzenlenen yılsonu müsameresi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Gösterime katılan Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk kreşten mezun olan 11 öğrenciye bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, bahtlarının açık olması temennisinde bulundu.

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’ndaki etkinliğe Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli, hastane çalışanları ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli eğitim öğretim yılını 30 öğrenciyle tamamladıklarını öğrencilerin başarılarının bundan sonra da devam etmesini dileyerek; “ Öğrencilerimiz temel adımları kreşimizde çok sağlam bir şekilde attılar. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da başarılı olacaklarından hiç şüphemiz yok. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk de her sene düzenlenen gösterileri büyük bir keyifle izlediğini ve 11 çocuğun bu yıl mezun olacağını belirterek; “ Ebeveynlerimiz özellikle de annelerin çalıştıkları işyerlerinde başarılı olabilmesi için kafa olarak rahat olmaları lazım. Eğer çocuklarımızla ilgili herhangi bir endişe varsa bizim o günümüzden de o anımızdan da hayır gelmez. Ne kadar mutlu bize ki çalışma ortamımızda böyle güzel bir kreşimiz var. Çocuklarımızı buraya emanet edebileceğimiz özverili öğretmenlerimiz var. Bu sene mezun olan 11 çocuğumuz eğitimin temellerini atma anlamında çok güzel anılarla buradan ayrılıyorlar. İnşallah bundan sonraki okul hayatları da hep başarılı olur. Emeği geçen bütün öğretmenlerimiz başta olmak üzere hastane yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 3-6 yaş arasında yer alan 30 çocuk hünerlerini sergiledi. Etkinlikte şarkı, türkü ve dans gösterileri izleyicilerden büyük alkış alırken aileler de bu anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.