TASARRUF VE GELİR ARTIRICI PROGRAMLAR BİRİMİ TOPLANTISI...

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan sağlık tesisleri ve harcama birimlerinde oluşturulan Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Birimleri değerlendirme toplantısının ikincisi gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştiren toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız  Op.Dr. İbrahim Emreoğlu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizden ilgili birim sorumluları ve çalışanları katıldı.

Müdürlüğümüz Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Birimi Sorumlusu Uzman Umut Somyürek yaptığı sunumda birinci döneme ait tasarrufların değerlendirilmesi ve ikinci dönemde yapılacak tasarruf faaliyetlerinin kapsamı konusunda bilgiler verdi. Yine Müdürlüğümüz Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Biriminden Mühendis İlyas Şanlıalp hastanelerin enerji tüketimleri TGAP ekranı ve ikinci dönem faaliyet yöntemleriyle ilgili sunum yaptı.