ÖZTÜRK, SARAYKÖY İLÇESİ’NDE SAĞLIK HİZMETLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’ün İlçe ziyaretlerinde bugün ki durağı Sarayköy İlçesi oldu. Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı A. Alper Tatcı ile birlikte Denizli Devlet Hastanesi Sarayköy Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek sunulan sağlık hizmetini yerinde değerlendirdi. Çalışanlar ile görüşerek ihtiyaçlar konusunda görüşlerini dinledi ve hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Sarayköy İlçesi 2 Nolu ve Sığma Aile Sağlığı Merkezleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret ederek çalışanlar ile görüştü yerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, ziyaretinde kanser taramalarında ki başarılı çalışmalarından dolayı Sarayköy 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Aile Hekimi Dr. Selcen Erkan ve Ebe Emel Yıldırım’a teşekkür belgesi vererek özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

• ASM ZİYARET 4 SARAYKÖY.jpg
  • ASM ZİYARET 5 SARAYKÖY.jpg