ÖZTÜRK, SERVERGAZİ DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIK HİZMETLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ

• HASTANE ZİYARETİ SERVERGAZİ 1.jpg
  • HASTANE ZİYARETİ SERVERGAZİ 2.jpg
  • HASTANE ZİYARETİ SERVERGAZİ 4.jpg
  • HASTANE ZİYARETİ SERVERGAZİ 5.jpg
  • HASTANE ZİYARETİ SERVERGAZİ 7.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık tesislerini ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sunulan sağlık hizmetini yerinde değerlendirdi.

Öncelikle Hastane Yönetimi ile bir toplantı düzenleyen ve hastanenin sağlık hizmeti ile ilgili kendisine sunum yapılan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, daha sonra sırasıyla hekimler ve yardımcı sağlık personelleri ile toplantılarda bir araya geldi. Talep ve ihtiyaçlar konusunda görüşlerini dinleyen Öztürk, “Hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretler sırasında hastalar ve çalışanlarımızın sağlık hizmeti sunumu hakkında görüşleri bizim için hem bir geri bildirim oluyor hem de hizmet planlamalarımızda önümüzü görmemizi sağlıyor” dedi.