İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ, ACIPAYAM İLÇESİ'NDE SAĞLIK HİZMETLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ

• ACIPAYAM FOTO 3.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 5.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 4.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 7.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 8.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 12.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 11.jpg
  • ACIPAYAM FOTO 10.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Acıpayam İlçesi’ne giderek sağlık tesislerine ziyaretler gerçekleştirdi, yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcısı Dr. Firdes Akbaş Vayvada’nın eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, çalışanlar ile görüştü, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Onur Karaca’dan İlçe sağlık tesislerinin durumu hakkında bilgi aldı ve kanser taramalarına gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Daha sonra 1 Nolu ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Öztürk, aile hekimleri ile görüştü, hastalar ile sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu.

Son olarak Acıpayam Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren Öztürk, ilk olarak Hastane Yönetimi ile toplantı düzenleyerek Başhekim Uz. Dr. Deniz Oğuz’dan yürütülen hizmetler ile ilgili sunumunu dinledi. Hastanede görevli hekimler ile de bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz, talep ve ihtiyaçlarını dinledi, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.