DENİZLİ İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ UZ.DR. MEHMET KÖŞ'ÜN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Uz. Dr. Mehmet Köş başkanlığında Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ev sahipliğinde, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlerimiz ve Denizli’deki sağlık yöneticilerimizin katılımıyla Denizli İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Uz. Dr. Mehmet Köş, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanımız Uz. Dr. Cihan Döğer, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlerimiz Dr. Orkun Yıldırım, Dr. İrfan Turan, Dr. Beytullah Şahin, Dr. Ertuğrul Ünkoç, Dr. Şafak Sünbül, Dr. Hamit Şahin, Dr. Yasin Akar, Dr. Bayram Çiçek, Dr. Ahmet Altıner, Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğümüz Hizmet Başkanları, İlçe Sağlık Müdürlerimiz, Hastane Başhekimlerimiz ve İdari Mali Hizmet Müdürlerimiz katıldı. Toplantıda Denizli’de yürütülen sağlık hizmetlerine yönelik bir sunum yapılarak ilimizin personel ihtiyacı, yeni hizmet planlamaları ve yatırımları değerlendirildi.