Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yönetimiyle Normalleşme Dönemi Planlama Toplantısı Düzenledi
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yönetimi ile toplantı düzenledi. Toplantıda; şimdiye kadar başarılı bir şekilde yürütülen Pandemi süreci değerlendirilerek normalleşme döneminde aşama aşama hastanede yürütülecek olan sağlık hizmetlerinin planlaması yapıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Denizli Devlet Hastanesi Yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda; Sağlık Bakanlığımız tarafından yayınlanan ‘Covid-19 Pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi’ doğrultusunda; hastanede yürütülecek sağlık hizmetleri ve alınması gereken tedbirler görüşülerek planlamalar yapıldı.

Toplantı sonrası Hastaneyi dolaşan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Acil Servis ve Poliklinikleri ziyaret ederek hekimler ve sağlık çalışanları ile görüştü, normalleşme dönemi planlamaları hakkında bilgi verdi. Hastalar ile de sohbet eden Öztürk, bu süreçte tedbiri elden bırakmamaları, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda kendilerine tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.

• DDH TOPLANTI 4.jpg
  • DDH TOPLANTI 1.jpg