22 Aralık 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Tavas İlçesi’ne giderek sağlık tesislerini ziyaret etti ve yerinde değerlendirmelerde bulundu.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat’ın eşlik ettiği ziyaretlerde Tavas Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğüne giden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlker Yiğit ile İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rabia Durkal’dan yürütülen sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. İlçe değerlendirme toplantısı düzenleyerek pandemi ve pandemi dışı sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiren Öztürk, daha sonra Tavas KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi)’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu; cihazların kurulumu tamamlanan Merkezin çok yakında İlçe halkının hizmetine açılacağını müjdeledi.
  • 2020 TAVAS DH ZİYARET 2.jpg
  • 2020 TAVAS DH ZİYARET.jpg