Sağlık Müdürümüz, Çameli Sağlık Tesislerini Ziyaret Etti...
04 Şubat 2021

Sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek için İlçe ziyaretlerine devam eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çameli İlçesi’ne giderek sağlık tesislerini ziyaret etti.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerin ilk durağı Çameli Devlet Hastanesi’ne oldu. Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Pırtı ve Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Mahir Erdemir, 2019-2020 yılları Çameli’de yürütülen sağlık hizmetlerinin idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı değerlendirildiği sunumlar yaparak Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdiler. Pandemi döneminde yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinin de istişare edildiği ziyarette; Öztürk, birimleri dolaşarak sağlık çalışanları ile görüştü, serviste yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aşı Polikliniklerini de inceleyen Öztürk, aşı olmuş vatandaşlar ile sohbet ederek Covid-19 tedbirlerinin önemine değindi ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uymaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.
İl Sağlık Müdürümüz, daha sonra sırasıyla Çameli Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek tesisleri yerinde inceledi, çalışanlar ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Yakında Hizmette
İlçe programını Sağlık Bakanlığımız tarafından yatırım planına alınan 5 bin 673 metre kare arsa alanında 550 metre kare kapalı alan olacak şekilde bina yapımı tamamlanan Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyareti ile sonlandıran Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, “2017 yılında Çameli Devlet Hastanemiz, Bakanlığımız tarafından yaptırılan yeni modern ve donanımlı hastane binasına taşınmıştı. İkinci basamak sağlık hizmetlerinde Çameli İlçemize daha kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamıştık. Çameli İlçemize yapılan sağlık yatırımları elbette bununla sınırlı kalmadı. Eski Çameli Devlet Hastanesi’nin yerine yapılan Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzu da çok yakında hizmete açacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Böylelikle Çameli’de bütün yenilenen binalarımız ile vatandaşlarımız, çok daha iyi, kaliteli bir sağlık hizmet sunumuna kavuşacaklar. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
  • ÇAMELİ ZİYARET 2.jpg
  • ÇAMELİ ZİYARET 1.jpg