Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, Müdürlüğümüzü Ziyaret Ederek Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutladı
15 Mart 2021

AK Parti Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, İl Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek sağlık çalışanlarımız ile öğle yemeğinde bir araya geldi ve Tıp Bayramlarını kutladı.
İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ile birlikte ilk olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizi, PCR Laboratuarı ile Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Hizmet Başkanlarımız ve Hastane Başhekimlerimizin de hazır bulunduğu ziyarette; Müdürümüz ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin; pandemi sürecinde fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarının dünyaya örnek olduğunu belirterek, "Sağlık ordumuzla gurur duyuyoruz. Verdikleri savaşta bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarındayız" diye konuştu.
İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek ziyaretinden ve desteklerinden dolayı AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin'e teşekkürlerini iletti.
  • TIP ZİYARET 12.jpg
  • TIP ZİYARET 10.jpg