Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Hekimleri ile Toplantı Düzenledi
18 Mart 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hekimleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. İlgin Revna Kaytan’ın da hazır bulunduğu toplantıda; pandemi döneminde diş hekimlerinin görev aldığı filyasyon konusu görüşüldü. Bu dönemde çok yoğun ve yorucu bir mesai harcadıkları için kendilerine teşekkürlerini ileterek toplantıya başlayan Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, diş hekimlerinin filyasyon ile ilgili talep ve önerilerini dinledi. Önümüzdeki dönem görevlendirmesi konusunda karşılıklı istişarede bulunuldu, planlama gerçekleştirildi.
  • FOTO 1.jpg
  • FOTO 2.jpg