Sağlık Müdürümüz Çal İlçesi'nde Sağlık Tesislerini Ziyaret Etti
25 Mayıs 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çal İlçesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Çal Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çal ve İsabey Aile Sağlığı Merkezlerinde yerinde değerlendirmelerde bulundu. Yapımı tamamlanan Denizler Sağlık Evini de inceleyen Öztürk, çok yakında buranın hizmete başlayacağını söyledi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e, Çal Devlet Hastanesi Başhekimi ve Çal Toplum Sağlığı Merkezi Başkan Vekili Dr. Halil Oğuzhan Zorlu tarafından Covid ve Covid dışı yürütülen sağlık hizmetleri ile ilgili sunum yapılarak bilgilendirmede bulunuldu. İlçe değerlendirmesinde hekimler ve diğer sağlık çalışanları ile de görüşen Sağlık Müdürümüz, onların talep ve önerilerini dinledi.
  • CAL DH 1.jpg
  • CAL DH 4A.jpg