İl Sağlık Müdürümüz Çivril'de Sağlık Tesislerinde Yerinde Değerlendirmelerde Bulundu
27 Mayıs 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ile birlikte Çivril’deki sağlık tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi ziyaretinde; Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ebru Aydınlık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerafettin Kuruoğlu ve A Tipi 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda Paramedik Şilan Erdaş tarafından İlçe’de yürütülen Covid ve Covid dışı sağlık hizmetleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Hastanede Covid-19 poliklinikleri ile aşı polikliniklerini de inceleyen ve sonrasında Sağlık Bakanlığımız tarafından yaptırılan Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi Diyaliz ve Diş ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, inşaatı tamamlanan binanın tıbbi cihaz kurulumu ve mefruşat düzenlemesi de biter bitmez Çivril halkının hizmetinde olacağını söyledi.
Daha sonra Çivril’de sırasıyla Kızılcasöğüt Nevşet Kameroğlu Aile Sağlığı Merkezi ve tadilat ile yenileme çalışması yapılan Yamanlar Sağlık Evini ziyaret eden Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, yerinde değerlendirmelerde bulundu, sağlık çalışanları ile görüştü. Son olarak Yamanlar Mahalle Muhtarı Mustafa Özdemir’i ziyaret eden Sağlık Müdürümüz, Mahallenin sağlık hizmetleri konusunda talep ve önerileri üzerine kendisi ile sohbet etti.
  • CİVRİL DH 2.jpg
  • CİVRİL DH 1.jpg