İl Sağlık Müdürümüz, Merkez ve İlçe Devlet Hastanelerinin Başhekimleri ile toplantı gerçekleştirdi
03 Haziran 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Merkez ve İlçe Devlet Hastanelerinin Başhekimleri ile toplantı gerçekleştirdi.
Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda düzenlenen Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda; koronavirüs salgını ile mücadelede yürütülen sağlık hizmetleri ve Sağlık Bakanlığımızın belirlediği aşılama takvimine göre ilimizde devam eden aşı çalışmaları görüşüldü ve planlamalarda bulunuldu.
Başhekimlere tek tek söz vererek işleyiş ile ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli’de aşı uygulamasının verimli ve hızlı şekilde yapılabilmesi için sağlık tesislerinde gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
  • HAZİRAN 2021 TOPLANTI 1.jpg
  • HAZİRAN 2021 TOPLANTI 5.jpg