Müdürümüz Öztürk ve Ekibinden Denizli Ticaret Borsası'na Teşekkür Ziyareti
14 Temmuz 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli ve Servergazi Devlet Hastanesi Başhekim V. Dr. Bülent Kale ile birlikte Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’yi ziyaret ederek pandemi sürecinde gerek filyasyon araçlarının temininde gerekse yüksek akımlı oksijen cihazlarının (high flow) alımında katkı sağlamalarından dolayı kendisine teşekkür etti. Öztürk, COVİD-19 ile mücadele edilen bu dönemde sağlık alanına yardımlarını esirgemeyen Denizli Ticaret Borsası’nın tüm üyelerine de Tefenlili nezdinde teşekkürlerini iletti.

• TİCARET BORSASI.jpg