Müdürümüz Öztürk ve Ekibinden Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin'e Ziyaret
28 Temmuz 2021

15 Temmuz itibariyle göreve devam eden ve yeni atanan Hizmet Başkanları, Denizli ve Servergazi Devlet ile Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimleri eşliğinde Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’i ziyaret eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık alanında desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Personel Hizmetleri Başkanı Özgül Ertan, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Mehmet Erkaleli, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alpaslan Alsoy ve Ağız Diş Hastanesi Başhekimi Dt. İlgin Revna Kaytan ile birlikte Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’i ziyaret etti.
Denizli’de yürütülen sağlık hizmetleri, koronavirüs ile mücadelede ilimizde devam eden aşılama çalışmaları ve sağlık yatırımları hakkında Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e bilgi veren Müdürümüz Öztürk; “Bugüne kadarki sağlık hizmetlerimizde, yatırımlarımızda ve yine koronavirüsle mücadelemizin her aşamasında bizlerin yanında olan, sağlık çalışanlarımızı yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e teşekkür ediyorum. Vermiş olduğu destekle kendisini her zaman yanımızda hissettiğimizi belirterek tüm sağlık çalışanlarımız ve halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin de İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek pandemi sürecinde fedakârca mücadele eden tüm sağlık çalışanları adına Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e teşekkür etti.

• A ŞAHİN TİN 3.jpg
  • A ŞAHİN TİN 1.jpg