Müdürümüz Öztürk ve Ekibinden Denizli Sanayi Odasına Teşekkür Ziyareti
29 Temmuz 2021

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Mehmet Erkaleli ve Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alpaslan Alsoy ile birlikte Denizli Sanayi Odasına pandemi sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Başkan Yardımcısı İ. Okan Konyalıoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cillov ile Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından karşılanan Sağlık Müdürümüz, COVİD-19 ile mücadele edilen bu  dönemde Denizli iş dünyasının sağlık alanına yardımlarını esirgemediğini, sanayi şehri İlimizin hayırseverlerinin her zaman sağlığa desteğini gördüklerini belirterek Denizli Sanayi Odası’nın tüm üyelerine de Keçeci nezdinde teşekkürlerini iletti.

• SANAYİ ODASI ZİYARET.jpg