İl Sağlık Müdürümüz Kale İlçesi’nde İncelemelerde Bulundu, Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi
17 Ağustos 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kale İlçesi’ni ziyaret ederek İlçe’de yürütülen sağlık hizmetlerini değerlendirdi, incelemelerde bulundu.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan, Kamu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ve Dr. Firdes Akbaş Vayvada ile birlikte ilk olarak Kale Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, İlçe değerlendirme toplantısı düzenledi. Başhekim Uz. Dr. Taner Mutlu ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Cem Şimşir tarafından sunum yapılan ve yürütülen sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı sonrası Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, hastanede birimleri dolaşarak sağlık çalışanları ve hastalar ile görüştü.
Daha sonra Kale 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret eden Öztürk, sağlık çalışanlarıyla görüştü, talep ve önerilerini dinledi.
  • KALE DH ZİYARET 6.jpg
  • KALE DH ZİYARET 1.jpg