İl Sağlık Müdürümüz Çal Devlet Hastanesi'nde Değerlendirmelerde Bulundu, Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti
19 Ağustos 2021

Çal Devlet Hastanesi’ne giderek yürütülen sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiren Öztürk, toplu sünnet etkinliğinde sünnet olan çocukları da ziyaret ederek aileleri ile sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette; Çal Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Melikhan Küçüktaşçı ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Mustafa Can Basmacı tarafından sunum yapılarak yürütülen sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.
Daha sonra Hastanede 3 gün sürecek olan toplu sünnet etkinliğinde sünnet olan çocukları serviste ziyaret eden Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, çocuklara moral verdi, aileleri ile sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Öztürk; “Çal İlçemizde bu yılda gelenek değişmedi, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Çal Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen sünnet organizasyonu kapsamında 45 çocuğumuz, Hastanemizde ücretsiz sünnetlerini olacaklar. Müdürlüğümüz tarafından, Merkez kamu hastanelerimizden üroloji ve anestezi uzmanları, ameliyathane hemşiresi ile anestezi teknisyeni görevlendirdik ve 3 gün boyunca çocuklarımızın gerekli kontrollerinin ardından sünnetleri yapılmaktadır. Organizasyona katkılarından dolayı Çal Belediyemize teşekkür ederiz” diye konuştu.
Son olarak COVID-19 aşı birimini ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, sağlık çalışanları ile görüştü, aşıya talebin nasıl olduğunu sordu, aşı olmaya gelen vatandaşlar ile de sohbet ederek aşının önemi konusunda bilgi verdi.
  • ÇAL DH ZİYARET 3.jpg
  • ÇAL DH ZİYARET 4.jpg