Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yönetimi ile toplantı düzenledi
03 Eylül 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yönetimi ile toplantı düzenledi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda; Başhekim Dt. İlgin Revna Kaytan tarafından 2021 yılının ilk 6 aylık döneminde yürütülen sağlık hizmetlerinin idari, tıbbi ve mali açıdan değerlendirildiği sunum yapıldı. Toplantıda; aşılamanın hız kazanmasıyla pandemi sürecinde gelinen normalleşme ile diş muayenesi, diş dolgusu, diş çekimi yanında kanal tedavisi, hareketli ve sabit protez tedavileri ve implant gibi özellikli diş hizmetlerinin devam ettiği belirtilerek 85 diş hekimi ve 2 Pedodonti (Çocuk Diş), 2 Restoratif Diş Tedavi, 2 Periodontoloji (Diş Eti), Protez ve Çene Cerrahisi olmak üzere 8 uzman diş hekimi kadrosuyla Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin vatandaşların hizmetinde olduğu vurgulandı.
  • ADSH TOPLANTI 1.jpg
  • ADSH TOPLANTI 2.jpg