3 Büyük İlçe Hastanesinden Merkez Hastanelere Yapılan Sevkler Konuşuldu
14 Eylül 2021

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk başkanlığında 3 büyük ilçe hastanesi olan Çivril, Acıpayam ve Tavas Devlet Hastanesi’nden merkez hastanelere yapılan sevklerin koordinasyonu konulu toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan, Sağlık Hizmetleri  Başkan Yardımcımız Dr. Mesut Düzelli, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz.Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Gürcan Güven,  Çivril, Acıpayam, Tavas, Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri yetkilileri katıldı.  Toplantıda 3 büyük ilçe hastanesinden merkeze sevk edilen hasta sayıları ve sevk nedenleri görüşüldü. İl genelinde sağlık hizmeti sunumunun kesintisiz ve ulaşılabilir olması için yapılması gerekenler konuşuldu.

• 1.png
  • 2.png