İl Sağlık Müdürümüz, Servergazi DH'yi Ziyaret Etti, Değerlendirme Toplantıları Düzenledi
24 Eylül 2021

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Yönetimi ve Acil Servis doktorları ile toplantılar düzenledi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ve Servergazi Devlet Hastanesi Yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ilk olarak Hastane Yönetimi ile toplantı düzenledi. Başhekim Op. Dr. Alpaslan Alsoy tarafından 2020-2021 yılı Ocak-Ağustos döneminde yürütülen sağlık hizmetlerinin idari, tıbbi ve mali açıdan değerlendirildiği sunum yapılan toplantıda; hastanede yürütülen pandemi ve pandemi dışı sağlık hizmetleri görüşüldü, planlamalarda bulunuldu.
İl Sağlık Müdürümüz ziyaretinde; Acil Servis doktorları ile de toplantıda bir araya geldi. Acil tıp uzmanlarının ve acil servis hekimlerinin bulunduğu toplantıda; özellikle acil servise başvuran hastalarda ilgili branşlarla olan koordinasyon ve işleyişe vurgu yapıldı. Hekimlerin görüş, öneri ve taleplerini değerlendiren İl Sağlık Müdürümüz, ayrıca yeni başlayan hekimlerimiz için acil hastaya yaklaşım konusunda hizmet içi eğitim planlandığını belirtti.

• SDH TOPLANTI 3.jpg
  • SDH TOPLANTI 5.jpg