Sağlık Müdürümüz Tavas'a Yerinde Değerlendirme Ziyaretinde Bulundu
30 Eylül 2021

İlçe değerlendirme ziyaretlerine devam eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, bugün de Tavas İlçesi’ne giderek yerinde değerlendirmelerde bulundu.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy’ın eşliğinde Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Müdürümüz Öztürk, burada İlçe değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda; Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlker Yiğit ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rabia Durkal tarafından sunumlar yapılarak Tavas’ta yürütülen sağlık hizmetleri idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı değerlendirildi, İlçe koruyucu sağlık hizmetleri, filyasyon ve aşı çalışmaları görüşüldü.
  • TAVAS Z 1.jpg
  • TAVAS Z 4.jpg