Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği Acil Servisi Hizmete Açıldı
11 Mayıs 2023

Denizli Devlet Hastanesine bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde 24 saat kesintisiz hizmet verecek Acil Servis bugün itibariyle hizmete başladı.
Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli, içerisinde ultrason, röntgen, tomografi ve MR cihazlarının bulunduğu ve laboratuvar hizmetlerinin verilebildiği 8 Haziran 2018 tarihinde Dokuzkavaklar Mahallesinde açılmış olan Denizli Devlet Hastanesine bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğinde günlük 15 farklı branşta 25 poliklinikle hizmet verildiğini söyledi. Erkaleli, semt polikliniğinde son olarak da acil servisin hizmete başladığını belirterek 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde doktor ve personel görevlendirilmesinin yapıldığını ifade etti.
İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, vatandaşların semt polikliniğinde bir acil servis olması talebi üzerine çalışma yaptıklarını ve acil servisi açtıklarını belirtti ve bölge halkına ve Denizli’ye hayırlı olmasını diledi. Öztürk; “Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından arsası verilen, İl Sağlık Müdürlüğümüzce projesi çizdirilen ve Pamukkale Belediyemiz tarafından yaptırılan Denizli Devlet Hastanesine bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğimiz, birçok branşta poliklinik hizmetleri, görüntüleme, laboratuvar hizmetleri ve diyaliz, ayaktan fizik tedavi üniteleri ile açıldığı günden bugüne vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti sunmaktadır. Daha önce gece 24’e kadar hizmet veren yeşil alan polikliniğimiz ve enjeksiyon-pansuman hizmeti bulunan Semt Polikliniğimizde bugün itibariyle 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde Acil Servisimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir. Buraya başvuran vatandaşlarımıza acil ilk müdahale ve gerekli görülen tetkikler yapılabilecektir. Bugüne kadar sağlıkta amacımız her zaman sürekli, kaliteli ve ulaşılabilir bir sağlık hizmetini vatandaşımıza en iyi şekilde sunabilmek olmuştur. Acil servisimiz, bölge halkımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
  • WhatsApp Image 2019-03-22 at 14.25.23.jpeg