İl Sağlık Müdürümüz, Acıpayam İlçesinde Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirerek İncelemelerde Bulundu
07 Eylül 2023

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Acıpayam ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Acıpayam Devlet Hastanesinde yerinde değerlendirmelerde bulundu. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ile birlikte Acıpayam Devlet Hastanesini ziyaret eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Yönetimi ile toplantı düzenledi. Toplantıda; Başhekim Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz tarafından sunum yapılarak hastanede yürütülen sağlık hizmetleri tıbbi, idari ve mali açıdan değerlendirildi. Toplantı sonrası hastanede bölümleri dolaşarak hekimler ve sağlık çalışanları ile görüşen Öztürk, hastalar ile de sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti ve fizik tedavi ünitesi, eczane birimi, ecza deposunda incelemelerde bulundu.
Acıpayam 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezine de ziyaret gerçekleştiren Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, hekim ve sağlık çalışanları ile görüştü, talep ve önerilerini dinledi. Aile Sağlığı Merkezi yanında bulunan eczaneyi de ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi ve eczane çalışanları ile sohbet etti.
‘Sağlıklı Hayat Merkezleri ile Sağlıklı Bir Yaşam, Sağlıklı Bir Gelecek’
Acıpayam İlçesine son kazandırılan modern binasında sağlık hizmeti sunan, içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi bulunan binada incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, tek tek birimleri dolaşarak hekim ve sağlık çalışanları ile görüştü. Öztürk; “Denizli’nin 3. Sağlıklı Hayat Merkezi olarak da hizmet veren binamızda Aile Hekimliği Birimi, Beslenme Danışmanlığı, Sosyal Destek, Üreme Sağlığı, Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı, KETEM (Danışmanlık) ve Okul Sağlığı kapsamında koruyucu sağlık hizmetleri verilmektedir. Aynı zamanda planlanan mamografi cihazının gelmesi ile binamızda, Denizli’nin 5. KETEM’i olarak da tam donanımlı şekilde hizmet devam edecektir. Halk Sağlığı Haftası için bu yıl Bakanlığımızca belirlenmiş olan ‘Sağlıkla Yaşayan Türkiye’ ana teması kapsamında belirlenen ‘Sağlıklı Hayat Merkezleri ile Sağlıklı Bir Yaşam, Sağlıklı Bir Gelecek’ sloganında olduğu gibi koruyucu sağlık hizmetlerinde Sağlıklı Hayat Merkezlerimizin yeri çok büyüktür. İl Merkezindeki Pamukkale ve Merkezefendi Sağlıklı Hayat Merkezlerinden sonra İlçe’de ilk olan bu SHM’de bulunan birimlerimizde, İlçe vatandaşlarımız kronik hastalıkların önlenmesi ve takibi ile sağlıklı bir yaşam sürdürülebilmesi açısından danışmanlık hizmetleri alabilmektedirler. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı bir gelecek için Sağlıklı Hayat Merkezlerimize bekliyoruz” dedi.
Son olarak Acıpayam İlçesinde İlçe Meydanında İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 03-09 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında açılan standı ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık çalışanları ile görüştü, koruyucu sağlık hizmetlerinin önemi konusunda vatandaşlarda bilinç oluşturmada yürüttükleri faaliyetlerin çok kıymetli olduğunu söyledi ve ekibe teşekkür etti.
  • ACIPAYAM DH 1.jpg
  • ACIPAYAM DH 3.jpg