İl Sağlık Müdürümüz, Çardak İlçesinde İncelemelerde Bulundu
07 Kasım 2023

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, İlçelerde bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Çardak İlçesinde Çardak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Çatak ile birlikte Gemişli Mahallesinde Aile Sağlığı Merkezi açılması için incelemelerde bulunan Öztürk, bina tadilatını planladı. Gemişli Mahalle Muhtarı Hüseyin Çetin, Gemiş Pınarı Mahalle Muhtarı Veli Şengül ve mahalle sakinleri ile görüştü.
Daha sonra Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ile birlikte Söğüt Mahallesinde sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiren İl Sağlık Müdürümüz, burada da etkin ve verimli sağlık hizmeti sunulabilmesi için sağlık evi tadilatı, onarımı planlamalarında bulundu. Eski Mahalle Muhtarı Altan Yıldız’ın daveti üzerine evine misafir olan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, köyün sağlık anlamında taleplerini de dinledi.
Son olarak Çardak Devlet Hastanesini ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, hekimler ve sağlık çalışanları ile görüştü. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
  • GEMİŞLİ 1.jpg
  • GEMİŞLİ 4.jpg