İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna ÖZTÜRK’e Hayırlı Olsun Ziyareti
04 Aralık 2019

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yeni yapılanmayla ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril’deki sağlık yatırımlarına da değindi. Bu sene açılan Çivril Devlet Hastanesinin acil servisi, ameliyathanesi, evde sağlık birimi, fizik tedavi ünitesi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi görüntüleme cihazları ve yoğun bakım ünitesiyle Çivril ve bölge halkına en iyi sağlık hizmeti verdiğini ve Çivril Devlet Hastanesinin eski binasının olduğu alana Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yapılmasıyla sağlık hizmeti kalitesinin daha da artacağını söyleyen Öztürk;“Çivril’de Kaymakamlıkla, Belediyeyle ve diğer kamu kuruluşlarıyla uyum içinde çalışıyoruz. Sağlık konusunda eksiklikleri, yapılması gerekenleri istişare ederek belirliyor ve çözüm noktasında üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın da doktor kökenli olması bize bu süreçte pozitif bir ivme kazandırıyor. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de "Denizli’nin sağlıkta söz sahibi illerden biri olduğunu, Çivril’in de sağlıkta üzerine düşen katkıyı fazlasıyla aldığını söyledi ve İl Sağlık Müdürü olan Uz. Dr. Berna Öztürk’e yeni görevinde başarılar." diledi.