İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ BAŞKANLARI VE ENTEGRE İLÇE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLERİ TOPLANTISI
09 Ağustos 2019

İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri Toplantısı; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Başkanlığında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin POLAT, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları, Birim Sorumluları, Toplum Sağlığı Merkezleri Başkanları ve Entegre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri katılımıyla 25.12.2017 tarihinde saat 14:00’da yapıldı. TSM Başkanlarının sunumlarının ardından İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Toplum Sağlığı Merkezlerine bilgilendirme yapılarak, Toplum Sağlığı Merkezlerinin sorunları hakkında görüşüldü.

• TSM TOPLANTI 4.jpg
  • TSM TOPLANTI 3.jpg