EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ, YENİ YILIN İLK BEBEKLERİNE ALTIN TAKTI
28 Temmuz 2020

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci yılbaşında Denizli Devlet Hastanesi’ne gelerek, yeni yılın ilk bebeklerine altın taktı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yılbaşında Denizli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Destek Hizmetleri Başkanımız Yavuz Tosun, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli ve hastane çalışanlarının karşıladığı Bakan Zeybekci’ye Denizli Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yeni yılın ilk bebekleri olan Selda- Savas Tutumlu çiftinin bebeği Ramazan, Turkan-Zeki Aydın çiftinin bebeği Muhammet Selim, Zeynep - Murat Çetin çiftinin bebeği Yağmur ve Meryem - Osman Kılınç çiftinin bebeği Cennetnur’a altın taktı. Ziyaret sırasında hastanede yatan hastalara ve yakınlarına acil şifalar da dileyen Zeybekci: “Yeni yılda herkesin istediğinin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Yeni doğan bebekleri görmek çok güzel. Anne babalarına mutluluklar getirsin” dedi.