SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZ. DR. BERNA ÖZTÜRK BULDAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
28 Temmuz 2020

• 2A.jpg
  • 19B.jpg

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Buldan Toplum Sağlığı Merkezi ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Güney’den sonra Buldan’a giden Uz. Dr. Berna Öztürk, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan ile Buldan Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti, çalışanlar ile görüştü. Binayı ve bölümleri tek tek inceleyen Öztürk, bakım ve onarım ihtiyacı için tespitlerde bulundu. TSM Sorumlu Hekimi Dr. Elvan Uzkuç’dan çalışmaları ile ilgili bilgi de alan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık evlerinde gerek aile hekimleri gerekse TSM’de çalışan sağlık personelleri tarafından aktif ve kaliteli hizmet sunulabilmesi için planlamalarda bulundu.
Daha sonra Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, hastaneyi dolaştı, çalışanlarla, hasta ve hasta yakınları ile görüşerek onların istek ve önerilerini dinledi. Hastane Yönetimi ile de görüşme yapan Öztürk, tomografi ve palyatif bakım merkezi gibi hastaneye çok yakın zamanda kazandırılacak yeni hizmetlerin planlamasını yaptı.

“İlçe Sağlık Hizmetlerimizi Güçlendireceğiz”
“Her türlü sağlık sorununu ilçelerimizde çözülecek hale getirmek temel hedefimiz “diyen İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, ziyaretine ilişkin şöyle konuştu: “Çoğu ilçemizde yer alan hastanelerimizin genel yapısı ve verilen hizmetlerini biliyoruz. Fakat birinci basamak sağlık hizmeti sunulan Toplum Sağlığı Merkezlerimizde verilen hizmetlere de hakim olmak ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla yerinde değerlendirmeler yapıyoruz. Buldan TSM’de de bazı eksiklikler tespit ettik. Kısa sürede bu eksiklikleri tamamlayarak daha kaliteli hizmet verilebilmesini sağlayacağız. Yine Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanemizde yakın zamanda tomografi hizmeti başlatacağız, Palyatif Bakım Merkezi açacağız. Bugün Hastane Yönetimimiz ile bunların planlamalarını yaptık. İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve yaşam kalitesini artırmak için ilçe sağlık hizmetlerimizi güçlendirmemiz gerekiyor, buna mecburuz” diye konuştu.