HİZMET SUNUMU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DENİZLİ DEVLET HASTANESİ ORGANİZASYONUNDA YAPILDI
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Yöneticilerinin katılımı ile Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Denizli Devlet Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen Kamu Hastaneleri faaliyetlerinin; gerçekleştirilen ve hedeflenen çalışmaların değerlendirildiği Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı’na; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Başkan Yardımcıları, Başkanlıklarda görev yapan Uzmanlar, Hastane Başhekimleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ve Yardımcıları katıldı.

Toplantıda ilk olarak 09-10 Şubat’ta Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “2018 Yılı Değerlendirme Toplantısı”nda ele alınan konular sunumlar eşliğinde İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından katılımcılara anlatıldı. Özellikle Sağlık Bakanlığımız tarafından 'acil servis hizmetlerinde bazı özellikli ve yoğun hastanelerde yaşanan sorunları ve sebeplerini çözmek' amacıyla yayınlanan genelge doğrultusunda yapılan yeni düzenlemelere de dikkat çeken Öztürk, bu düzenlemelerin takibine özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Acil Servis yoğunlukları ve hasta bekleme sürelerinin bu yeni düzenleme ile azalacağına dikkat çeken İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, bu hizmet değerlendirme toplantılarını düzenli olarak yapacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Tüm Kamu Hastanelerimizin Yöneticilerinin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz Hizmet Değerlendirme Toplantılarımıza devam ediyoruz. Genel Sekreterlik döneminden bugüne devam eden ve hastanelerimiz ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantılarımızın önemi çok büyük, hem hastanelerimizi tanıyoruz, hem de sorunlarımızı hızlı bir şekilde konuşup fikir alışverişinde bulunuyor ve birlikte hızlı çözüme ulaştırıyoruz. Bugün de bizleri en iyi şekilde ağırlayan Denizli Devlet Hastanesi Yönetimimize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Daha sonra sırasıyla Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından Uzman Burcu Sarıkaya’nın “2017 Yılı Kamu Hastaneleri Tıbbi ve Mali İstatistiklerin Değerlendirilmesi” ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığından Çevre Mühendisi İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Kemal Şentürk’ün “İş sağlığı ve Güvenliği” sunumları eşliğinde değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra soru cevap kısmına geçilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

• 9A.jpg
  • 10A.jpg