EMEKLİ OLAN PERSONELE SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN PLAKET VERİLDİ
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Yönetimi, doktorlar ve diğer sağlık çalışanları ile düzenlenen toplantılarda bir araya geldi. Öztürk, emekli olan sağlık çalışanlarına da plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ile ilk olarak Tavas DH’yi ziyaret ederek hekimler ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilaç tüketimleri incelenirken, ilaç tüketimleri içindeki antibiyotik tüketimleri değerlendirildi. Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda akılcı ilaç kullanımı kapsamında yapılan çalışmalara ve önemine dikkat çekildi. Karşılıklı iş ve işleyişe yönelik görüş ve önerilerde bulunulan bu toplantının ardından diğer sağlık personelleri ile de toplantı düzenleyen Öztürk, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak uyum içinde çalışan hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Toplantının sonunda 36 yıldır sağlık memuru olarak görev yapan İbrahim Çakal, 28 yıldır Ebe olan Aysel Çakmak ve 25 yıldır Ebe olarak görev yapan Zahide Alan’a emekli olmalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından plaket verildi. Yine hastane çalışanları arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında dereceye giren Tolga Atmaca, Muhammet Topaloğlu ve Zülkifar Güneş’de ödül olarak kazandıkları altın hediyelerini Öztürk’ün elinden aldı.