TARAMA SONRASI TEŞHİS MERKEZİ ÇALIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
28 Temmuz 2020

İlimiz 2018 yılı 1. Dönem Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Çalışma Toplantısı Müdürlüğümüz toplantı salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda HPV-DNA, GAİTADA GİZLİ KAN ve MAMOGRAFİ testlerinde pozitif sonuç çıkan hastaların 2.basamağa sevk işlemleri sırasında kolaylık sağlanması, hastaların en kısa zamanda doğru teşhis ve tedavi için ilgili uzman doktorlara ulaşımının kolaylaştırılmasını sağlamak amaçlı kurulan İletişim Birimi çalışmaları değerlendirildi. Yine tarama sonrası şüpheli vakaların yönlendirilmesi konusundaki aksaklıklar, yenilikler değerlendirilmiş olup, alınan kararların uygulamaya konulması için çalışmalar başlatıldı.

“Tarama SonraTeşhis Merkezi Teşkilatı Çalışması ve Sistem İşleyişi Toplantısı” 3'er aylık periyotlar ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Denizli Devlet Hastanesi tarafından düzenli olarak yapılacaktır.

• 2.png
  • 3.png