HEMŞİRELER HAFTASI VALİLİK ÇELENK SUNMA TÖRENİ...

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri Valilik önünde düzenlenen törenle başladı. Törene İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Yavuz Tosun, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticileri, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhemşiresi Nazlı Mumcuoğlu ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhemşiresi Nazlı Mumcuoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören tamamlandı.