NÖBET TUTAN AİLE HEKİMLERİNE EĞİTİM

• 1.JPG
  • 3.JPG

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri, Aile Sağlığı Merkezleri ile Entegre İlçe Hastanelerinde nöbet tutan aile hekimlerine yönelik “Acil Servislerde Tanı ve Tedaviye Yönelik Güncel Yaklaşımlar” eğitimi düzenlendi.

Daha önce Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımıza bağlı tüm hastanelerin acil servislerinde çalışmakta olan pratisyen hekimlere düzenlenen eğitim bu kez de Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri, Aile Sağlığı Merkezleri ile Entegre İlçe Hastanelerinde nöbet tutan aile hekimlerine yönelik yapıldı. Servergazi Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda Denizli Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanları Dr. Osman Çetinkaya ile Dr. Barış Akcahüseyin tarafından verilen eğitim; 2’şer gün olarak planlandı.