ENERJİ VERİMLİLİĞİ TASARRUF TEDBİRLERİ TOPLANTISI.

Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Başkanlığında Acıpayam, Tavas ve  Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanelerimizde enerji verimliliği kapsamında yürütülen tasarruf tedbirleri görüşüldü.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Yavuz Tosun, Acıpayam, Tavas ve Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi Yöneticileri katıldı.

Toplantıda Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz tarafından hastanelerinde yürüttükleri çalışmaları içeren sunum yapılarak,  bu çalışmaların hastanenin mali durumuna pozitif etkisi hakkında bilgi verildi. Ardından 3 hastanenin elektrik, su, yakıt tüketimlerinin karşılaştırmalı analizleri yapıldı ve enerji tasarrufu konusunda yapılabilecek diğer çalışmalar istişare edildi.

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk tasarruf tedbirlerinin önemli olduğuna vurgu yaparak; “Hastanelerimizde yapacağımız her türlü tedbirde çalışanlarımız yanımızda olmalı, enerji tasarrufunda uyguladığımız çalışmalar çalışanlarımız tarafından kabul edilmeli ve desteklenmelidir. Çalışmalarımızı sistemli ve planlı bir şekilde yürütmeliyiz. Yapılan her türlü tasarruf hastanemize mali katkı sağlayacaktır. Bu konuda daha önceden yapılan çalışmalarla bütçemize ciddi katkılar sağlamıştık. Bundan sonra da enerji verimliliği konusunda tüm hastanelerimizde çalışmalara devam edeceğiz” dedi.