HİZMET SUNUMU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ACIPAYAM DEVLET HASTANESİ ORGANİZASYONUNDA YAPILDI

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Yöneticilerinin katılımı ile düzenli aralıklar ile yapılan Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı Acıpayam Devlet Hastanesi organizasyonunda gerçekleştirildi.

Acıpayam Ucarı Göletinde düzenlenen Kamu Hastaneleri faaliyetlerinin; gerçekleştirilen ve hedeflenen çalışmaların değerlendirildiği Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı’na; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Başkan Yardımcıları, Başkanlıklarda görev yapan Uzmanlar, Hastane Başhekimleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ve Yardımcıları katıldı.
Toplantı; Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz’un katılımcıları selamlama konuşması sonrası Müdürlüğümüz Verimlilik ve Kalite Koordinatörü Okan İlhan’ın “Sözleşmeli Yönetici Performans Yönergesi ve Gösterge Kartları” ile “Verimlilik Yerinde Değerlendirme Soruları 2018 ve SKS Değerlendirme Sonuçları”, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz’un “Acıpayam Devlet Hastanesi Enerji Verimliliği Projesi”, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından Mühendisler İlyas Şanlıalp ve Umut Somyürek’in “Kamu Hastaneleri Enerji Verimliliği Çalışmaları 2018 Yılı Genel Durum ve 6 Aylık Değerlendirmesi”, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Alper Tatcı’nın “Kamu Hastaneleri 2018 Mali Durum Tablosu” sunumları ile devam etti.

“Sağlıkta En İyiyi Hedefliyoruz”
Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Yönergesi”nde yer alan gösterge kartlarının incelendiği toplantıda tek tek Hastane Yöneticilerine söz vererek görüş ve önerilerini alan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Yönetici performans karnesinin hastanelerimizin idari, tıbbi ve mali yönden tüm verilerini analiz edebilmek, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek, gerektiğinde kamu zararını önleyici tedbirler alabilmek adına önemli olduğunu vurguladı.
Hastanelerimizin enerji verimliliği çalışmalarında son 5 yıldır yürütülen çalışmalar kapsamında çok ciddi tasarruf sağlandığını vurgulayan Öztürk; bu tasarrufların sağlık hizmetine aktarılarak gerek cihaz eksikliği, gerek diğer çalışmalarda kullanılarak vatandaşımıza geri dönüşünü sağladıklarını belirtti.
Uz. Dr. Berna Öztürk toplantı kapanış konuşmasında Denizli’nin her zaman sağlık hizmeti sunma konusunda öncü illerden biri olduğunu belirterek; “Halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için gösterdiğimiz gayretler devam edecektir. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ailesi olarak hizmetlerimizin kamu hastaneleri yönetimi ayağında şu zamana kadar yapılan değerlendirmeler sonucunda hep kendimizi ilk sıralarda gördük. Her zaman söylüyorum biz iyi ile yetinmeyip en iyiyi hedeflemeliyiz. Hepimizin ortak çabasıyla da bunu başaracağımıza inanıyorum. ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ ilkesiyle hareket ettiğimiz bu yolda tüm yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

• 3A.jpg
  • 2AA.jpg