Sağlık İçin, Hepimiz İçin Sloganıyla 81 İlde Yapılan Koronavirüs Denetimleri İlimizde de Gerçekleştirildi
06 Ağustos 2020

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Sağlık için, hepimiz için’ sloganıyla 81 ilde gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri kapsamında ilimizde Denizli Valimiz Ali Fuat Atik öncülüğünde yapılan Koronavirüs denetimlerine İl Sağlık Müdürlüğümüz ekipleri de katılarak tedbirler hatırlatıldı ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Ülkemizde COVID-19 salgınıyla mücadelede son günlerdeki vaka sayıları da göz önünde bulundurulduğunda hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha göstermek için İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde en kapsamlı koronavirüs tedbirleri denetiminin yapılmasına karar verildi. Bu doğrultuda ilimizde Valimiz Ali Fuat Atik öncülüğünde denetimler gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk de bizzat Valimiz Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından yapılan denetimlere katılarak vatandaşları Koronavirüs hakkında bilgilendirdi.

Yine Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu da Vali Yardımcımız Mehmet Okur ile birlikte yürütülen denetimlere katılarak Doktorlar Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret etti ve gerekli uyarılarda bulundu.

Ayrıca Hizmet Başkan ve Yardımcılarımız, tüm Kamu Hastaneleri Yöneticilerimiz, Müdürlük Birim Sorumlularımız ve Uzmanlarımızdan oluşan ekipler de sahada;  lokanta, kafe, restoran, kıraathane, çay bahçesi, internet kafe, salon gibi yerlerin denetimlerini gerçekleştirdi.

Ekiplerimiz gün boyu ilimizdeki denetimlerine devam edecek.