Öztürk, Başhekimler, İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile Toplantı Düzenledi
23 Ekim 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Merkez ve İlçe Devlet Hastanelerin Başhekimleri, İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.
Denizli Devlet Hastanesi Dokuzkavaklar Semt Polikliniği Toplantı Salonunda gerçekleşen, Hizmet Başkan ve Yardımcıları ile birim sorumlularının da hazır bulunduğu toplantıda; koronavirüs salgını ile mücadelede yürütülen çalışmalar ve alınan önlemlerin sahadaki yansımaları istişare edildi, bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler konuşuldu.
Katılımcılara tek tek söz vererek işleyiş ile ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Sağlık Bakanımız Uz. Dr. Fahrettin Koca’nın selamlarını ve Denizli’de yüz yüze yapılan filyasyon çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkürlerini iletti. Öztürk, filyasyonda görev alacak ekip ve araç sayılarının arttırılacağını belirterek vaka ve temaslıların karantina ve tedavi süreçlerinde filyasyon çalışmasının iyi yapılmasının önemine vurgu yaptı.
  • TOPLANTI 3.jpg
  • TOPLANTI 7.jpg