Servergazi Devlet Hastanesi Pandemi Hastanesi Olmaktan Çıkarıldı
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. KOVID-19 salgınında pandemi hastanesi olarak hizmet veren Servergazi Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki süreçte pandemi hastanesi olarak devam etmeyeceğini belirten Öztürk, hastanede yönetimiyle yeni normalleşme sürecinde hastanede yürütülecek olan diğer sağlık hizmetlerinin planlamasını yaptı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Hastane Yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hastanede yürütülen KOVID-19 salgınında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Servergazi Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki süreçte yeni normale uygun olarak hizmet vereceğini belirten Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk; “KOVID-19’un hayatımıza girmesinden sonra Sağlık Bakanlığımız tarafından tüm hastanelerin pandemi hastanesi ilan edilmesinden bu yana Servergazi Devlet Hastanesi de pandemi hastanesi olarak hizmet veriyordu. Ülkemizde ilk vakanın görüldüğü andan itibaren salgınla mücadelede önemli mesafeler alındı. Şimdi de belirlenen tedbirlere uymak kaydıyla kademeli olarak yeni normale geçiş sürecindeyiz. Bu doğrultuda Servergazi Devlet Hastanesi pandemi hastanesi olarak devam etmeyecek olup,  hastanemizde diğer sağlık hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.