İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZ. DR. BERNA ÖZTÜRK, DENİZLİ DH ANESTEZİ VE REANİMASYON, ALGOLOJİ UZMANLARI İLE TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 09/08/2019

• ALGOLOJİ HEKİMLER TOPLANTI 2.jpg
  • ALGOLOJİ HEKİMLER TOPLANTI 1.jpg
  • ALGOLOJİ HEKİMLER TOPLANTI 5.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli DH Anestezi ve Reanimasyon, Algoloji (Ağrı) Uzmanları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek Anestezi Polikliniği ve Algoloji Polikliniği çalışmalarını değerlendirdi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. İbrahim Emreoğlu, Denizli DH Yöneticileri, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanları ile Algoloji Uzmanlarının hazır bulunduğu toplantıda; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e Hastanede hizmet veren Anestezi Polikliniği ve Algoloji Polikliniklerinin genel çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Denizli DH’de 2. Algoloji Uzmanının göreve başlaması ile birlikte Algoloji Polikliniği sayısının 2’ye çıkarılması yönünde planlama yapıldı.