GÜNEY İLÇE ENTEGRE HASTANESİ YENİLENEN HALİ VE YENİ HİZMETLERİ İLE İLÇE HALKININ HİZMETİNDE
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Güney İlçe Entegre Hastanesi’ni ziyaret ederek daha önceki ziyaretinde tespit ettiği ve yapılması planlanan yenilikleri yerinde inceledi.

İlçe ziyaretlerine Güney’den başlayarak geçtiğimiz ay Güney İlçe Entegre Hastanesinde incelemelerde bulunan Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan ile birlikte hastanede yapılan yeni düzenlemeleri yerinde inceledi.

Geçtiğimiz ay hastaneyi ziyaret ederek bizzat bakım-onarım, tıbbi cihaz, malzeme ve mefruşat eksikliklerini tespit eden Öztürk, halkımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için hızlı bir çalışma yaptıklarını belirterek şöyle konuştu; “Entegre Hastane, 112, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin bir arada bulunduğu binamızı geçtiğimiz ay inceledik, gerek hastalarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmek ve hasta memnuniyetini arttırmak adına ve gerekse çalışanlarımıza daha konforlu çalışma alanları yaratmak adına hızlı bir çalışma yaptık. Bu kapsamda hastanemizin acil sevisini tamamen yenilemiş olduk. İlk etapta acil müdahale odamızdaki muayene sedyesi, tedavi arabası, acil gözlem odasındaki hasta yatakları, transfer sedyeleri, tekerlekli sandalyeleri yeniledik. Personelimizin dinlenme odalarında düzenlemeler yaptık. Röntgen cihazı arızalı, laboratuvar hizmetleri verilemiyordu. Röntgen cihazımızı yeniledik, İlçemize dijitalize röntgen cihazı kazandırdık. Laboratuvarla ilgili hastanemizde şimdilik hemogram, tit gibi bazı tetkiklerin yapılabilmesi yönünde düzenleme yaptık. Ayrıca haftada bir gün Dahiliye Uzmanı görevlendirmesi yapmayı da planlıyoruz. Böylece hastalarımız Merkeze gelmeden muayenelerini olabilecek ve bazı ilaç raporlarını alabilecekler” dedi.